Προωθώντας την αειφόρο παραγωγή και πρότυπα κατανάλωσης. Το παράδειγμα του ελαιολάδου
‹ ΠΙΣΩ
ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
2012
ΑΡΧΕΙΑ
ΣΥΝΟΨΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Διήμερο σεμινάριο με τίτλο «Ζωή σε κάθε σταγόνα! Γνωριμία με το ελαιόλαδο, τις διαφορετικές του ποιότητες και γεύσεις» στην Costa Navarino, σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Infoil. Συμβουλές από ειδικούς για την παραγωγή του ελαιολάδου από φιλοπεριβαλλοντικά συστήματα διαχείρισης, τη θρεπτική του αξία, καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις ποικίλες κατηγορίες του. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με δοκιμές του ελληνικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου.