Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Προωθώντας την Ποιότητα του Ελαιολάδου μέσα από Γευσιγνωσία» admin Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Προωθώντας την Ποιότητα του Ελαιολάδου μέσα από Γευσιγνωσία» Read More »
Γενετική μελέτη και διατροφική ανάλυση της παραδοσιακά καλλιεργούμενης ντομάτας – Ποικιλία «χοντροκατσαρή» admin Γενετική μελέτη και διατροφική ανάλυση της παραδοσιακά καλλιεργούμενης ντομάτας – Ποικιλία «χοντροκατσαρή» Read More »
Ημερίδα «Προοπτικές του αγροτικού τομέα στη Μεσσηνία 2015» admin Ημερίδα «Προοπτικές του αγροτικού τομέα στη Μεσσηνία 2015» Read More »
Κλινική μελέτη για την ευεργετική επίδραση του ελαιολάδου στην υγεία admin Κλινική μελέτη για την ευεργετική επίδραση του ελαιολάδου στην υγεία Read More »
Ανάλυση των δευτερογενών βιο-ενεργών μεταβολιτών της κορινθιακής σταφίδας που παράγεται στη Μεσσηνία admin Ανάλυση των δευτερογενών βιο-ενεργών μεταβολιτών της κορινθιακής σταφίδας που παράγεται στη Μεσσηνία Read More »
Προώθηση των γευσιγνωστικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου ως κριτήριο ποιότητας σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Μεσσηνία admin Προώθηση των γευσιγνωστικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου ως κριτήριο ποιότητας σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Μεσσηνία Read More »
«Εξάγοντας ποιοτικά αγροτικά προϊόντα 2014» admin «Εξάγοντας ποιοτικά αγροτικά προϊόντα 2014» Read More »