«Εξάγοντας Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα» 2013
‹ ΠΙΣΩ
«ΕΞΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» 2013
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
«ΕΞΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» 2013
2013
ΑΡΧΕΙΑ
Πρόγραμμα
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
Πρόσκληση
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΘΛΙΒΕΡΟΣ
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΓΓΛΙΑ
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΛΑΖΑΡΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑ
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΧΑΛΙΚΙΑΣ
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΧΑΝΙΩΤΗΣ
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΣΥΝΟΨΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» και το Ίδρυμα «Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια» συνδιοργάνωσαν διημερίδα σχετικά με την προώθηση των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων της Μεσσηνίας.

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο House of Events στην Costa Navarino, με την οργανωτική υποστήριξη του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την υποστήριξη του υπουργείου Εξωτερικών και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Στόχος της διημερίδας, παράλληλα με την υποστήριξη και προώθηση των εξαγωγών, ήταν η ενημέρωση των παραγωγών και μεταποιητών της Μεσσηνίας όσον αφορά τις δυνατότητες και τις προοπτικές εξαγωγών ποιοτικών αγροτικών προϊόντων. Κατά τη διάρκεια της διημερίδας οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων για τη στρατηγική, το νομικό πλαίσιο, καθώς και τους τρόπους εξαγωγής των προϊόντων τους. Επιπλέον, επαγγελματίες του χώρου ενημέρωσαν για τις δυνατότητες του μάρκετινγκ, ενώ παρουσίασαν και ανέλυσαν παραδείγματα επιτυχημένων εξαγωγών. Τέλος, σημειώνεται ότι με το πέρας των εργασιών της διημερίδας ακολούθησαν συναντήσεις και επαφές με επιχειρηματίες του εξωτερικού.