ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

22 /07 /2019

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τo Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” συνεργάζεται με τον Σύλλογο Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας και στηρίζουν από κοινού το Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας / Kalamata Drama International Summer School – KaDISS 2019.

Δίνουν τη δυνατότητα σε δύο νέους Καλλιτέχνες να λάβουν μέρος στο Διεθνές Σχολείο Θεάτρου (19/8 – 07/09) που σχετίζονται με τη Μεσσηνία επαγγελματίες ή σπουδαστές σχολών του Φάσματος των Παραστατικών Τεχνών, καλύπτοντας ολόκληρο το κόστος συμμετοχή τους σε αυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι επαγγελματίες ή σπουδαστές το χώρου των Παραστατικώ Τεχνών (Θέατρο, χορός, μουσικό Θέατρο κλπ), που είτε κατάγονται από την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία, ή διαμένουν σε αυτή ή σχετίζονται με κάποιον τρόπο με την περιοχή που διοργανώνει και φιλοξενεί το Διεθνές Σχολείο Θεάτρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στο site της διοργάνωσης (www.kalamatadrama.com) και να την στείλουν στο Mail με ένα σύντομο βιογραφικό τους: [email protected] συμπληρώνοντας ως τίτλο: Υποτροφία Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου έως και Κυριακή 28 Ιουλίου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν απαντητικό Mail για το εάν έγινε δεκτή η αίτηση τους η όχι.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα:
tel: +030 695 5933407
site: www.kalamatadrama.com
Fb page: Kalamata Drama International Summer School
Twitter: Kalamata_Drama
Instagram: Kalamata_drama