ΕΡΕΥΝΑ
Ανάλυση των βιοχημικών συστατικών ενδημικών, απειλούμενων, φαρμακευτικών ειδών που φύονται στον Ταϋγετο και προτάσεις για την εμπορική τους αξιοποίηση + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανάλυση των βιοχημικών συστατικών ενδημικών, απειλούμενων, φαρμακευτικών...
Η Χαρτογράφηση των Γευσιγνωστικών Χαρακτηριστικών της Κορωνέικης Ποικιλίας στη Μεσσηνία + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Χαρτογράφηση των Γευσιγνωστικών Χαρακτηριστικών της Κορωνέικης Ποικιλίας...
Γενετική Μελέτη και Διατροφική ανάλυση της Παραδοσιακά Καλλιεργούμενης Ντομάτας - Ποικιλία «XΟΝΤΡΟΚΑΤΣΑΡΗ» + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενετική Μελέτη και Διατροφική ανάλυση της Παραδοσιακά Καλλιεργούμενης...
Κλινική μελέτη για την ευεργετική επίδραση του ελαιολάδου στην υγεία + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλινική μελέτη για την ευεργετική επίδραση του ελαιολάδου στην υγεία
Ανάλυση των δευτερογενών βίο-ενεργών μεταβολιτών της κορινθιακής σταφίδας που παράγεται στη Μεσσηνία + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανάλυση των δευτερογενών βίο-ενεργών μεταβολιτών της κορινθιακής σταφίδας...
Συγκριτική μελέτη με τη σουλτανίνα και τη σταφίδα Καλιφόρνιας
A future for Messinia + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
A future for Messinia
An examination of the prospect of a unified communication strategy in a regional development context
Συλλογή και Καταγραφή των Τοπικών Ποικιλιών στο Νόμο Μεσσηνίας + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συλλογή και Καταγραφή των Τοπικών Ποικιλιών στο Νόμο Μεσσηνίας
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Αγροτουρισμός στο πλαίσιο της πολλαπλής δραστηριότητας στις αγροτικές περιοχές + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγροτουρισμός στο πλαίσιο της πολλαπλής δραστηριότητας στις αγροτικές περιοχές
University of Rennes
Σχέδιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στη Μεσσηνία + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σχέδιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στη Μεσσηνία
ΙΟΒΕ
Σύντομη εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων στην οικονομική κρίση + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύντομη εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων στην οικονομική κρίση
University of Rennes

ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ο αγροτικός τομέας της Μεσσηνίας παραμένει σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης στο πέρασμα των χρόνων με κύρια προϊόντα το ελαιόλαδο, την ελιά, τα σύκα, τη σταφίδα, τα σταφύλια και το κρασί. Σκοπός του Ιδρύματος "Καπετάν Βασίλη" είναι να υποστηρίξει ευρύτερα την έννοια του Μεσσηνιακού προϊόντος συνδέοντάς το με την αειφορία και την ποιότητα. Για να επιτευχθεί αυτό έχουν τεθεί στόχοι και δράσεις που θα αξιοποιούν τα δυνατά σημεία της ευρύτερης περιοχής και θα προωθούν τις νέες τάσεις στον αγροτικό τομέα της Μεσσηνίας.