ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου
Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2017 + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2017
Ημερίδα Με Θέμα : Επιχειρηματικότητα Στον Αγρο-Διατροφικό Τομέα + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημερίδα Με Θέμα : Επιχειρηματικότητα Στον Αγρο-Διατροφικό Τομέα
Athena International Olive Oil Competition 2017 (ΑΤΗΙΟΟC 2017) + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Athena International Olive Oil Competition 2017 (ΑΤΗΙΟΟC 2017)
Προοπτικές του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία 2016 + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προοπτικές του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία 2016
Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας
Εξάγοντας ποιοτικά αγροτικά προϊόντα 2016 + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξάγοντας ποιοτικά αγροτικά προϊόντα 2016
Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2016 + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2016
Ημερίδα «Προοπτικές του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία 2015» + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημερίδα «Προοπτικές του Αγροτικού Τομέα στη Μεσσηνία 2015»
Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2015 + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2015
«Εξάγοντας Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα» 2014 + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Εξάγοντας Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα» 2014
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ελαιοκομίας + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ελαιοκομίας
Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2014 + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας 2014
Ημερίδα «Βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη στη Μεσσηνία» + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημερίδα «Βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη στη Μεσσηνία»
«Εξάγοντας Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα» 2013 + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Εξάγοντας Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα» 2013
Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας των επαγγελματιών εστίασης της Μεσσηνίας 2013 + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας των επαγγελματιών εστίασης της Μεσσηνίας...
Προωθώντας την αειφόρο παραγωγή και πρότυπα κατανάλωσης. Το παράδειγμα του ελαιολάδου + ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προωθώντας την αειφόρο παραγωγή και πρότυπα κατανάλωσης. Το παράδειγμα του...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σκοπός του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη είναι να βοηθήσει στην εκπαίδευση όλο και περισσότερων παραγωγών και επαγγελματιών σε θέματα σχετικά με την αγροτική ανάπτυξη και την βελτίωση των Μεσσηνιακών προϊόντων.